Open / sluit het menu
Online Stemtool

Nieuws

Snel, efficiënt en betrouwbaar stemmen voor jouw Pensioen

23 mei 2023
Bij BrightPensioen ben je betrokken bij belangrijke beslissingen die invloed hebben op jouw pensioen. BrightPensioen maakt gebruik van OnlineStemtool tijdens de digitale stemming van de algemene ledenvergadering.

De voordelen van digitaal stemmen in de huisartsenzorg

16 mei 2023
Nucleuszorg is een ondersteunende eerstelijns-organisatie van en voor huisartsen in Zeeuws-Vlaanderen. Nucleuszorg heeft als doel om samen met artsen en medewerkers te voorzien in goede en toegankelijke huisartsenzorg; buiten kantooruren via Nucleushuisartsenposten en tijdens kantooruren met zelfstandig gevestigde huisartsenpraktijken verspreid door de hele regio.

Algemene Vergaderingen in de Energietransitie

8 mei 2023
Ecopower.be heeft voor OnlineStemtool gekozen om de stemprocedure van de Algemene Vergadering hybride te laten plaatsvinden. Ecopower.be verenigt meer dan 67.000 burgers die samen groene, Belgische energie produceren.

Algemene ledenvergaderingen bij sportverenigingen

28 apr. 2023
Ook sportverenigingen moeten jaarlijks een ALV houden waarbij er ook stemmingen plaatsvinden. Zo moet er gestemd worden over nieuwe besluiten, begrotingen en over nieuwe bestuursleden.

Online stemmen voor de algemene ledenvergadering (ALV)

20 apr. 2023
De algemene ledenvergadering of ALV is de algemene vergadering van een vereniging. Alle leden van de betreffende vereniging zijn welkom en hebben stemrecht op de ALV.

Met OnlineStemtool kan je via verschillende apparaten een stem uitbrengen

12 apr. 2023
Dit kan namelijk via een smartphone, tablet, laptop en pc. Zo heb je altijd genoeg keuze op welke manier jij je stem kan uitbrengen.

Stemtool voor Internationale organisaties

3 apr. 2023
OnlineStemtool.be is ook de ideale tool om internationaal een online verkiezing of stemming voor bijvoorbeeld de Algemene Ledenvergadering te organiseren. Alle stemgerechtigden ontvangen voor aanvang van de stemming een unieke stemcode per e-mail waarmee ze online en volledig anoniem hun stem kunnen uitbrengen in de taal van uw keuze.

Nieuwe video’s voor organisatoren digitale stemrondes

28 mrt. 2023
OnlineStemtool.be werkt eenvoudig en is veilig en betrouwbaar. Bekijk nu de nieuwe video's van ieder 1 a 2 minuten die iedere stap voor de organisator van een digitale stemronde toelichten.

Online stemmen voor de ondernemingsraad in de kinderopvang

12 mrt. 2023
Mikz kinderopvang heeft voor OnlineStemtool gekozen om digitaal te stemmen voor de 5 beschikbare plekken in de ondernemingsraad. Alle 342 stemgerechtigden ontvingen per mail een unieke en persoonsgebonden stemcode.

Online stemmen voor de ondernemingsraad

27 feb. 2023
De ondernemingsraad (OR) komt op voor de belangen van het personeel in een onderneming of organisatie. De OR mag meedenken over bedrijfseconomische en sociale onderwerpen.

De "r" zit in de maand, dit is de oplossing

7 feb. 2023
Het is prachtig weer vandaag. Maar de "r" zit in de maand en je hoort het massaal om je heen; "ik heb griep en het is toch echt wel pittig. Ik heb toch weer corona, dus ik blijft thuis".

Online stemmen is nu dubbel duurzaam

6 feb. 2023
Online stemmen is nu dubbel duurzaam ten opzichte van bij elkaar komen om te stemmen. Want er hoeven geen kilometers meer te worden gereisd en de Co2-uitstoot voor de servers wordt geminimaliseerd maar ook gecompenseerd via onze partner Trees for All.

Algemene Ledenvergadering in de Glastuinbouw

2 feb. 2023
Ondernemers in de glastuinbouw telen op een verantwoorde manier groenten, bloemen, planten en zachtfruit onder glas ter bevordering van een gezonde samenleving.
De gewascoöperatie Tomaat is in 2015 opgericht en heeft tot doel onderzoek te doen om knelpunten in de tomatenteelt op te lossen.

Algemene Ledenvergaderingen in de topklinische zorg

18 jan. 2023
Het HagaZiekenhuis biedt topklinische zorg aan inwoners van Den Haag en omstreken, een verzorgingsgebied van bijna 300.000 inwoners.
Het HagaZiekenhuis heeft voor OnlineStemtool gekozen om de stemprocedure van de Algemene Ledenvergadering online te laten plaatsvinden.

Besluiten online in stemming brengen was nog nooit zo makkelijk

13 jan. 2023
Wil je vragen online in stemming brengen voor bijvoorbeeld een Algemene LedenVergadering of VVE? Dat was nog niet eerder zo makkelijk als met de gebruiksvriendelijke techniek van OnlineStemtool.be. Je kunt zelf de vragen en antwoorden toevoegen of dat door ons laten doen.

Online stemronde organiseren zonder abonnement

9 jan. 2023
Onze full-service rondom digitaal stemmen werd bij OnlineStemtool altijd al zonder abonnement afgenomen. Zonder automatische verlenging dus.
Daarna lanceerden we " Do it Yourself rondom online stemmen ".

1,6 miljoen bomen geplant, bijdrage aan CO2-neutrale stemrondes

5 jan. 2023
We beginnen het nieuwe jaar met een goed bericht. Vote Company en OnlineStemtool zijn partner van Trees for All.

Digitale Verkiezingen voor de Deelnemersraad

27 dec. 2022
Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) is het waarborgfonds voor de sociale woningbouw in Nederland. WSW zorgt via borging voor gunstige financiering van woningcorporaties, tegen zo laag mogelijke kosten.

Digitale verkiezingen op kandidaten voor het College

20 dec. 2022
Het College van Omroepen is de ogen en oren van de aangesloten lokale omroepen bij de NLPO. De leden van het college zijn actief binnen hun omroep en vormen een afspiegeling van de sector, van kleine tot grote omroepen.

Algemene Ledenvergaderingen AFC Ajax

12 dec. 2022
De vereniging AFC Ajax heeft voor OnlineStemtool gekozen om de stemprocedure van de Algemene Ledenvergadering digitaal te laten plaatsvinden. De vergadering wordt 4 keer per jaar gehouden.

Verkiezing Onderneming en ZZP’er van het jaar Gemeente Raalte

5 dec. 2022
Dit netwerkevenement is afgelopen maand georganiseerd voor alle ondernemers in de gemeente Raalte en alle ambtenaren die werken bij de gemeente Raalte en met ondernemers in aanraking komen. Tijdens het evenement vond ook de verkiezing voor Onderneming en ZZP’er van het jaar plaats.

Algemene Ledenvergaderingen FSV De Feijenoorder

2 dec. 2022
FSV De Feijenoorder is de grootste onafhankelijke supportersvereniging van Nederland. De Feijenoorder verbindt Feyenoordsupporters met elkaar en met de club.

Digitaal stemmen tijdens griep- en coronagolf

21 okt. 2022
Bijna dagelijks kun je nu om je heen horen dat er mensen zijn die corona of griep hebben. Gelukkig kunnen die mensen met OnlineStemtool.

Digitaal stemmen voor de ondernemingsraad (OR)

18 okt. 2022
Telindus, onderdeel van de Proximus Groep, is de strategisch IT partner voor de flexibele organisatie van de toekomst. Voor de OR-verkiezing heeft Telindus gebruik gemaakt van OnlineStemtool.

Digitaal stemmen voor een Bijzondere Algemene Ledenvergadering (BALV)

2 okt. 2022
De Edese Golfclub Papendal heeft voor OnlineStemtool.be gekozen om digitaal verkiezingen voor de Bijzondere Algemene Ledenvergadering te organiseren.

Online stemmen voor de Medezeggenschapsraad (MR)

28 sep. 2022
Het Almende College heeft voor OnlineStemtool.be gekozen om digitaal verkiezingen voor de Medezeggenschapsraad (MR) te organiseren.

CO2 compensatie bij Digitaal Stemmen

21 sep. 2022
1 van de 1e afnemers van OnlineStemtool was een collectief rondom zonnepanelen. Bij Onlinestemtool wordt veel thuis gewerkt, we reizen veel met de trein, ons team-uitje deze zomer was suppen in de prachtige natuur bij Loosdrecht.

Uitbreiding Team OnlineStemtool.be

12 sep. 2022
OnlineStemtool.be maakt een mooie groei door. Steeds meer organisaties maken er gebruik van om betaalbaar digitale stemrondes te organiseren. Daarom is het team uitgebreid met Archie.

Digitaal stemmen rondom een fusie, zo doe je dat

12 aug. 2022
Bij het samengaan van bedrijven, instellingen, verenigingen, maatschappen, besturen etc. moeten vaak veel beslissingen worden genomen.

Hybride vergaderingen met digitaal stemmen sterk in opkomst

6 jul. 2022
Meer en meer organisaties houden hybride vergaderingen waarbij ook digitaal gestemd kan worden. Stemgerechtigden hebben daarbij de mogelijkheid om naar de locatie van de vergadering toe te komen.

Thuis werken en dus ook digitaal besluiten nemen blijft de norm

17 jan. 2022
Thuis werken en dus ook digitaal besluiten nemen blijft voorlopig nog de norm. Zoals altijd staan we daarom ook in deze periode voor jullie klaar als jullie digitaal willen laten stemmen via www.

Online in stemming brengen was nog nooit zo eenvoudig

12 jan. 2022
Wil je vragen digitaal in stemming brengen voor bijvoorbeeld een Algemen LedenVergadering of VVE? Dat was nog niet eerder zo makkelijk als met de gebruiksvriendeijke techniek van OnlineStemtool.nl. Je kunt zelf de vragen en antwoorden toevoegen of dat door ons laten doen.

1,6 miljoen bomen geplant in 2022; op naar klimaatneutrale stemrondes

5 jan. 2022
Vote Company en OnlineStemtool zijn partner van Trees for All. Daarmee leveren we een bijdrage aan de CO2-compensatie rondom online stemrondes en publieksverkiezingen.

OnlineStemtool.nl is verhuisd

1 jan. 2022
Vanaf 1 januari 2022 is OnlineStemtool.nl (onderdeel van Vote Company) gevestigd in Hilversum.
Deze locatie sluit nog beter aan bij ons team en de locaties waar onze opdrachtgevers gevestigd zijn.

Online Stemrondes voor leden-organisaties

11 dec. 2021
Er blijft onverminderd vraag naar online stemrondes voor ledenorganisaties. In september en oktober was dat steeds meer hybride; dus een deel van de mensen komt naar een vergadering toe, een ander deel stemt vanaf thuis of een andere locatie.

Corona Spoedwet: Online vergaderen en besluitvorming in ieder geval t/m 1 februari 2022

9 dec. 2021
De Corona Spoedwet, die met terugwerkende kracht op 16 maart 2020 in werking is getreden, loopt inmiddels tot en met 1 februari 2022 (inmiddels heet dit de Coronawet).
Men kan daar door tot en met 1 febrauri 2022 kiezen voor het houden van een vergadering via elektronische weg.

Online algemene ledenvergadering met digitaal stemmen

17 sep. 2021
Inmiddels is er tijdens vele algemene ledenvergaderingen die online hebben plaats gevonden digitaal gestemd via www.onlinestemtool.nl
Het grootste compliment is dat organisaties die er gebruik van maken terugkeren.

Online vergadering organiseren met gratis extra vragen

16 sep. 2021
We hebben nu een mooi aanbod voor je. Wil je een online vergadering organiseren? Als je in september OnlineStemtool afneemt krijg je alle extra vragen gratis.
Dus wil je digitaal laten stemmen voor je VVE? Of een Online Vergadering organiseren? Maak dan nu gebruik van www.

Binnenkort ook digitaal stemmen met een abonnement

14 sep. 2021
Ondanks de grote waardering voor de full-service dienstverelning rondom OnlineStemtool komen we binnenkort ook met abonnementen waarbij organisaties zelf hun online stemronde helemaal zelf kunnen beheren. Later meer daar over. Maar uiteraard blijft de full-service dienstverlening, zoals je die inmiddels ervaren hebt, ook mogelijk.

Veilige en betrouwbare digitale stemrondes

9 sep. 2021
Deze zomer is er hard gewerkt om OnlineStemtool.nl verder door te ontwikkelen. Sommige updates zijn direct zichtbaar. Zo is bijvoorbeeld het real-time dashbord nog gebruiksvriendelijker geworden.

Nieuwe teamleden OnlineStemtool

8 sep. 2021
Deze zomer hebben we de nieuwe team-leden Rudi en Daan kunnen verwelkomen om aan de toenemende vraag voor online sterondes te kunnen voldoen.
De inwerkperiode is voorbij en inmiddels draaien zij volop mee! .

Digitale stemrondes are here to stay

7 sep. 2021
Digitale stemrondes werden door Corona eerst gezien als een noodzakelijke oplossing. Inmiddels hebben veel van onze klanten, waaronder bijvoorbeeld ervaren dat het ook vaak de beste oplossing is.

Partnership met MeetingMasters

28 aug. 2021
Veel van onze klanten blijken ook behoefte te hebben aan ondersteuning bij het organiseren en goed laten verlopen van een digitale vergadering. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met MeetingMasters.

Katholiek Onderwijs Vlaanderen beoordeelt de OnlineStemtool.nl met 9,8

2 jul. 2021
Katholiek Onderwijs Vlaanderen maakte voor haar OR-verkiezing gebruik van de OnlineStemtool.nl. Stemgerechtigden kregen de mogelijkheid om te stemmen op een kandidaat naar zijn of haar voorkeur.

Topdrukte op OnlineStemtool.nl

22 jun. 2021
Ook deze week is het weer topdrukte op OnlineStemtool.nl. In Nederland faciliteren we met OnlineStemtool.

Gewogen stemming voor Brancheorganisatie Kinderopvang

9 jun. 2021
Op 3 juni 2021 hield Brancheorganisatie Kinderopvang haar algemene leden vergadering. Voor deze gewogen stemming kreeg iedere stemgerechtigde een unieke stemcode met een wegingsfactor.

OnlineStemtool nu ook in het Duits beschikbaar

28 mei 2021
Na een Nederlandse , Belgische , Franse en Spaanse website over digitaal stemmen voor ledenraden, verenigingen voor eigenaren, ondernemingsraden, medezeggenschapsraden, coöperaties en initiatieven voor burgerparticipatie heeft de beste online stemtool nu ook een Duitse website.
Duitsers kunnen voor een online stemtool vanaf nu terecht op https://www.

OR-verkiezing voor Kemira Rotterdam

28 mei 2021
Kemira Rotterdam maakte voor haar OR-verkiezing gebruik van de OnlineStemtool.nl. De medewerkers kregen per mail een uitnodiging om te stemmen op hun favoriete kandidaat.

Fuseren tot een vereniging

24 mei 2021
VvSL maakte in maart gebruik van de OnlineStemtool.nl om samen met NVS-NVL te fuseren tot één vereniging.

De ervaring van Golfclub Broekpolder

6 mei 2021
In april hebben wij de stemming voor Golfclub Broekpolder gefaciliteerd. Zij maakten onder andere gebruik van de live-begeleiding op locatie.

Webinar digitaal stemmen

19 apr. 2021
Neem morgen om 12:00 deel aan de webinar over digitaal stemmen. We bespreken onder andere hoe je kunt stemmen tijdens een online vergadering, anonimiteit, veiligheid, hoe het juridisch zit en nog veel meer!
Dit webinar duurt 30 minuten en er is direct de mogelijkheid om live vragen te stellen.

Terugkerende klant: KNRB

24 mrt. 2021
Afgelopen dinsdag maakte de Koninklijke Nederlandse Roeibond voor de derde keer gebruik van de OnlineStemtool.nl. Door de nieuwe functies in het klantaccount, konden zij het stemmen volledig zelf regelen zonder live-begeleiding.

Digitale stemming voor fusering

18 mrt. 2021
De voetbalverenigingen V.V. OZC en OVC ’21 maakte in februari gebruik van de OnlineStemtool om te fuseren tot een vereniging. Iedere lid kreeg een unieke stemcode via de mail om vervolgens in te stemmen met dit besluit.

OnlineStemtool nu ook voor Spaanstaligen

15 mrt. 2021
Na een Nederlandse , Belgische en Franse website voor digitaal stemmen voor ledenraden, verenigingen voor eigenaren, ondernemingsraden, medezeggenschapsraden, coöperaties en initiatieven voor burgerparticipatie, heeft de beste online stemtool nu ook een Spaanstalige website.
Spaanstaligen kunnen voor een perfecte online stemtool vanaf nu terecht op https://www.

OR-verkiezing voor NLPO

11 mrt. 2021
NLPO is een stichting die de belangen van de lokale publieke omroepen in Nederland behartigt. Voor de OR-verkiezing heeft NLPO eind februari gebruik gemaakt van OnlineStemtool.

Onlinestemtool.nl met 8,6 beoordeeld

8 mrt. 2021
Niet alleen onze klanten ervaren de OnlineStemtool als positief, maar ook de gebruikers. Wij vroegen aan 1.000 gebruikers naar hun ervaringen. Gemiddeld is de gebruiksvriendelijkheid van OnlineStemtool beoordeeld met een 8,6.

Terugkerende klant: Nucleuszorg

1 mrt. 2021
Nucleuszorg, een organisatie in Zeeuws-Vlaanderen die huisartsen in bepaalde sectoren in de zorg ondersteunt, maakte vorige week voor de tweede keer gebruik van de OnlineStemtool. Daarbij hebben zij zelf in het klantaccount de vragen tijdens de online vergadering in beeld laten komen en weer dicht kunnen zetten.

Onlinestemtool nu ook in het Frans beschikbaar

18 feb. 2021
Onlangs werd al een website gelanceerd voor het online stemmen voor Belgische ledenorganisaties zoals ledenraden, ondernemingsraden, medezeggenschapsraden, initiatieven voor burgerparticipatie en coöperaties ( www.onlinestemtool.be ).
Om alle Franstaligen in België, in Frankrijk en in Franstalige gebieden beter van dienst te kunnen zijn, is er nu ook een Franstalige website over digitaal stemmen www.

Gratis webinar over digitaal stemmen

16 feb. 2021
Als gevolg van het coronavirus kiezen veel organisaties er voor om de algemene leden vergaderingen online te houden, zodat stemgerechtigden digitaal kunnen stemmen. We krijgen dagelijks vragen hoe dit te organiseren is, welke nieuwe mogelijkheden er zijn, hoe het juridisch gergeld wordt, etc.

Tweetalige stemwebsites voor VSOA

15 feb. 2021
Ook in België wordt er van de OnlineStemtool volop gebruikgemaakt. Zo konden diverse afdelingen van VSOA een stem voor de ondernemingsraadsledenverkiezing uitbrengen via de Onlinestemtool.

Meerdere vragen tijdens een stemming mogelijk

2 feb. 2021
Bewoners van appartementencomplexen De Berkenhof hadden in december een week de tijd om hun stem uit te brengen op 20 meerkeuzevragen. Voor het gebruik van de OnlineStemtool is geen maximum of minimum aantal vragen waarover gestemd kan worden, vooropgesteld.

Veilig stemmen tijdens algemene ledenvergaderingen

24 jan. 2021
Tennisclub '91 Stadshagen maakte gebruik van de OnlineStemtool om tijdens de algemene ledenvergadering veilig te kunnen stemmen. Iedere stemgerechtigde ontving een mail met zijn of haar unieke stemcode, de link van de stemwebsite en de Zoom-link voor de online vergadering.

Vraag van de week: hoe ziet een mailing er uit?

21 jan. 2021
Hoe ziet een mailing er uit wanneer ik de stemcodes door Onlinestemtool.nl laat versturen naar de stemgerechtigden?
De mailing ziet er overzichtelijk en gebruiksvriendelijk uit.

Website OnlineStemtool.be gelanceerd!

19 jan. 2021
Kleine én grote bedrijven, organisaties en verenigingen die een online stemming, digitale verkiezing, stemming, enquête, ledenraadpleging, peiling of poll houden en bovendien in Belgie gehuisvest zijn, maken steeds vaker gebruik van OnlineStemtool. Daarom is er speciaal voor hen nu ook een Belgische website gelanceerd.

Stemming voor een nieuwe voorzitter

18 jan. 2021
FSV De Feijenoorder, supportersvereniging van Nederlandse voetbalclub Feyenoord, maakte gebruik van de OnlineStemtool. Zo moest er een nieuwe voorzitter gekozen worden.

Vraag van de week: aantal stemmen inzien tijdens een verkiezing

12 jan. 2021
Kan ik tijdens de stemperiode zien hoeveel stemmers reeds zijn of haar stem heeft uitgebracht?
Ja. Jullie ontvangen een klantaccount waarin je realtime de stemresultaten kunt bekijken.

Verhuisbericht

11 jan. 2021
Ons vorige kantoor werd begin 2020 al te klein. Maar sindsdien hebben we vooral vanuit huis gewerkt.

Stem uitbrengen via verschillende devices

10 jan. 2021
Heb je geen laptop of computer? Of is je telefoon leeg precies wanneer er gestemd kan worden?
Met de OnlineStemtool kan je via verschillende devices een stem uitbrengen. Dit kan namelijk via een smartphone, tablet, laptop, desktop en pc.

Laagdrempelige stemomgeving

8 jan. 2021
Heb je een stemming waarbij de stemgerechtigden niet thuis zijn in de digitale wereld? Geen probleem! Wij zetten een laagdrempelige en overzichtelijke stemomgeving voor je klaar.
Zo heeft de Evangelische Omroep een stemming gehouden waarbij stemgerechtigden op twee vragen een stem konden uitbrengen.

Stemming voor een OR-verkiezing

7 jan. 2021
Midden november hield Fource Services haar ondernemersraadsverkiezing. Meer dan 2000 stemgerechtigden hadden een week de mogelijkheid om zijn of haar stem uit te brengen.

Privacy is belangrijk

5 jan. 2021
Iedere stem die via OnlineStemtool wordt uitgebracht is steeds anoniem en we hanteren strikte regels om de privacy van stemmers te waarborgen. Heb je meer vragen omtrent de privacy en anonimiteit? In dit artikel geven we antwoord op deze vragen: https://onlinestemtool.

Vraag van de week: wanneer een wegingsfactor

4 jan. 2021
Er zijn verschillende aanvullende opties waar je gebruik van kunt maken en zo ook van een wegingsfactor.
Wanneer is een wegingsfactor van toepassing?

Aanvullende opties

30 dec. 2020
COC Nederland, de Nederlandse belangenvereniging voor lesbiennes, homo's, biseksuelen en transgenders, hield eind november haar jaarlijkse algemene ledenvergadering. Hierbij brachten 20 lidorganisaties zijn of haar stem uit.

Instemmen van nieuwe leden

28 dec. 2020
Helaas zit een vakantie naar de zon of naar de sneeuw door Corona er voorlopig niet in. Toch moeten er ook in deze tijd besluiten worden genomen en nieuwe leden worden ingestemd.

Veiligheid is van groot belang

23 dec. 2020
Iedere stemming op OnlineStemtool moet natuurlijk veilig en eerlijk verlopen en mag niet te beïnvloeden zijn. Wil je weten hoe we ervoor zorgen dat OnlineStemtool.

Stemming in een andere taal

21 dec. 2020
Heb je een stemming in een andere taal? Geen probleem! Wij zetten graag de stemwebsite klaar in de gewenste taal. ILP Vegetable ging jou voor en hield haar stemming in het Engels.

Unieke stemcode met wegingsfactor

16 dec. 2020
Op 4 november hield Glastuinbouw Nederland haar algemene ledenvergadering waarbij de stemgerechtigden een stem konden uitbrengen voor de besluiten van Gewascoöperatie Tomaat. Iedere stemgerechtigde ontving een unieke stemcode met daarbij een wegingsfactor.

Tweede stemming NBBU

15 dec. 2020
In november mochten wij voor de tweede keer een stemming verzorgen voor NBBU, Nederlandse Bond Van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Zij maakten gebruik van live-begeleiding, zodat de vragen in stemming werden gebracht wanneer het agendapunt werd besproken.

Meerdere antwoordmogelijkheden selecteren

11 dec. 2020
Vanaf nu kunnen stemmers bij een vraag ook meerdere antwoordmogelijkheden selecteren. En het maakt niet uit hoeveel antwoordopties jij een stemmer wil laten selecteren.

Nieuw: realtime inzicht in alle stemresultaten

10 nov. 2020
Vanaf nu krijg je als organisator van een stemming in 1 overzicht realtime inzicht in de stemresultaten. Je ontvangt hiervoor een persoonlijke login waarmee je in een beveiligde omgeving alle stemresultaten realtime kan inzien.

Terugkerende klant: KVNRO

3 nov. 2020
Gisteravond vond de tweede stemming van Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reserve Officieren (KVNRO) plaats. Meer dan 118 leden hadden zich voor de online vergadering aangemeld en konden digitaal hun stem uitbrengen.

Live-begeleiding voor de SV Tri Movere

28 okt. 2020
De Nijmeegse studievereniging Tri Movere hield haar algemene leden vergadering op dinsdagavond 27 oktober. Zij gebruikte daarvoor de Online Stemtool om haar nieuwe leden te laten stemmen en maakte daarnaast gebruik van de live-begeleiding.

Onlinestemtool.be nu ook in Spanje

27 okt. 2020
Nieuwsbericht vandaag: " FC Barcelona vindt het houden van een fysieke stemming middenin de corona-crisis onverantwoord."
Gelukkig gaat Onlinestemtool.

Stemming van bestuursleden voor Eben-Haezer schoolvereniging

20 okt. 2020
Onlangs heeft Eben-Haezer schoolvereniging in Emmeloord een ondernemingsraad verkiezing gehouden voor het verkiezen van de nieuwe bestuursleden. Meer dan 200 leden mochten in een tijdspanne van 5 dagen met de verkregen unieke stemcode zijn of haar stem uitbrengen op de stemwebsite.

Online ALV voor Hockeyclub 's-Hertogenbosch

15 okt. 2020
Hockeyclub 's-Hertogenbosch hield op dinsdagavond 13 oktober online haar algemene ledenvergadering. Zij maakte daarbij gebruik van de Onlinestemtool.

Hoe ziet de rapportage er uit?

14 okt. 2020
Een veelgestelde vraag is hoe de uitslag van een stemming er uit ziet. Je ontvangt van ons na afloop van de stemperiode een PDF-bestand met de uitslag.

Live begeleiding tijdens ALV van NVO

10 okt. 2020
De Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) heeft tijdens haar algemene ledenvergadering op donderdagavond 8 oktober gebruikgemaakt van de Online Stemtool. Wij hebben hen tijdens deze vergadering begeleid door elke vraag te sluiten wanneer het bijhorende agendapunt was afgerond.

OR-verkiezing voor Telindus

9 okt. 2020
Telindus, onderdeel van de Proximus Groep, is de autonome specialist in slimme en veilige IT-platforms. Voor de verkiezing van de ondernemingsraad heeft Telindus op 24 september jl.

Webinar op 8 oktober 2020

8 okt. 2020
Als gevolg van het Coronavirus kiezen veel organisaties er voor om ledenvergaderingen online te houden. Daarbij is het essentieel dat leden veilig digitaal kunnen stemmen.

Webinar 8 oktober terugkijken

8 okt. 2020
Dit webinar gaat over het gebruiken van Online Stemtool tijdens een Live Vergadering. Steeds meer organisaties kiezen er voor om hun leden via OnlineStemtool.

Webinar terugkijken

21 sep. 2020
We krijgen dagelijks veel vragen van verenigingen hoe een digitale stemming te organiseren, welke mogelijkheden er zijn, hoe het juridisch zit, wat de kosten zijn, etc. Daarom organiseerden we op maandag 21 september een gratis live webinar.

Jamie als versterking van het Onlinestemtool.be team

28 aug. 2020
Nu de zomervakantie voor velen voorbij is, verzorgen we weer voor veel opdrachtgevers verkiezingen waarbij men besloten groepen digitaal laat stemmen. Onze nieuwe collega Jamie is begin augustus bij Vote Company begonnen en versterkt het team van www.

Online Stemtool ging Europa in deze zomer!

27 aug. 2020
Gaan we wel of niet op zomervakantie naar het buitenland? Dat was natuurlijk dé vraag van dit jaar. De Online Stemtool voor besloten groepen heeft inmiddels wel de stap naar het buitenland gezet.

Datum volgende webinar binnenkort bekend gemaakt

26 aug. 2020
De datum voor een volgende webinar over digitaal stemmen wordt binnenkort bekend gemaakt. Kun je zo lang niet wachten? Neem dan nu contact met ons op voor een (live) demo: onlinestemtool.

Ook in de zomerperiode gaan we door

6 aug. 2020
Ook in de zomerperiode gaan wij gewoon door met het faciliteren en begeleiden van vergaderingen en verkiezingen.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de Online Stemtool? Neem dan contact op via onze website onlinestemtool.

Live webinar over digitaal stemmen

16 jul. 2020
Gisteravond organiseerden wij een live webinar. In deze webinar vertelden wij alles over de werking, de veiligheid en de praktische zaken van digitaal stemmen tijdens een algemene ledenvergadering met behulp van Onlinestemtool.

Onlinestemtool.be volop ingezet voor besloten groepen

10 jul. 2020
De Onlinestemtool.be voor besloten groepen wordt momenteel volop ingezet. Recent bijvoorbeeld voor live stemrondes (met live begeleiding) van Holland Solar, Nederland Distributieland, de JOVD en NBBU.

Beveiliging laten wij regelmatig door externe partijen checken

9 jul. 2020
De afgelopen 24 uur hebben we talloze keren de vraag gekregen of wij betrokken waren bij die Lijsttrekkersverkiezing van het CDA? Het antwoord op die vraag is "Nee". We faciliteren wel online stemrondes voor andere politieke partijen.

Onlinestemtool.be biedt live begeleiding

12 jun. 2020
Onze doorontwikkelde Online Stemtool voor besloten groepen werd al jaren gebruikt door bijvoorbeeld coöperaties. Daarbij werd er vaak in een bepaald tijdvak gestemd.

Onze collega Lotte in actie

11 jun. 2020
Het begeleiden van Algemene Leden Vergaderingen waarbij gestemd kan worden via onlinestemtool.be is inmiddels dagelijkse business! De vragen worden open en dicht gezet in het tempo van de vergadering.

Meer mensen maken actief gebruik van hun stemrecht

10 jun. 2020
De partijen die gebruik maken van onlinestemtool.be zien dat er met digitaal stemmen meer mensen actief gebruik maken van hun stemrecht! Digitaal stemmen zorgt dus voor meer betrokkenheid en een breder draagvlak.

Dagelijks maken organisaties gebruik van Onlinestemtool.be

9 jun. 2020
Dagelijks maken organisaties gebruik van Onlinestemtool.be. Verenigingen geven we graag de tip mee om als er toch vergaderd wordt, goedkeuring te vragen om hun statuten aan te passen zodat ze ook in de toekomst digitaal kunnen laten stemmen.
Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNMTKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia