Open / sluit het menu
Online Stemtool

Veilig stemmen tijdens algemene ledenvergaderingen

Tennisclub '91 Stadshagen maakte gebruik van de OnlineStemtool om tijdens de algemene ledenvergadering veilig te kunnen stemmen. Iedere stemgerechtigde ontving een mail met zijn of haar unieke stemcode, de link van de stemwebsite en de Zoom-link voor de online vergadering. Daarnaast koos Tennisclub '91 Stadshagen voor een live ondersteuning om ervoor te zorgen dat de vraag pas in beeld kwam wanneer het onderwerp was besproken. Direct na de stemming ontving de tennisclub de officiële eindrapportage en zodat de stemresultaten gedeeld konden worden met de leden.

Wil je ook gebruikmaken van OnlineStemtool.be? Neem dan contact met ons op via info@onlinestemtool.be of bel 0031 85-0654618.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia