Open / sluit het menu
Online Stemtool

Onlinestemtool.nl met 8,6 beoordeeld

Niet alleen onze klanten ervaren de OnlineStemtool als positief, maar ook de gebruikers. Wij vroegen aan 1.000 gebruikers naar hun ervaringen. Gemiddeld is de gebruiksvriendelijkheid van OnlineStemtool beoordeeld met een 8,6. Een resultaat om trots op te zijn. Lees hier meer over het onderzoek.

Uiteraard streven wij naar een 9 of hoger. Zo ontwikkelen wij de Onlinestemtool continu door en zijn er vele nieuwe functies toegevoegd. In het klantaccount waarin de realtime resultaten te zien zijn, kun je namelijk nu ook zelf de vragen in beeld laten verschijnen en weer sluiten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om eenvoudig de vragen te bewerken of een vraag toe te voegen.

Heb je binnenkort een online stemming? Neem dan contact met ons op via info@onlinestemtool.be of bel naar 0031 85-0654618.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia