Open / sluit het menu
Online Stemtool

Digitaal stemmen voor de CAO

Digitaal stemmen voor de CAO (collectieve arbeidsovereenkomst) biedt verschillende voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. NS Europe en Holland Food Service maken gebruik van OnlineStemtool in Nederland om hun voorgelegde CAO’s digitaal in stemming te brengen bij hun werknemers. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

  • Toegankelijkheid: Werknemers kunnen overal stemmen, ongeacht hun locatie. Dit is vooral nuttig voor medewerkers die op afstand werken of zich op verschillende locaties bevinden.
  • Inclusiviteit: Werknemers met fysieke beperkingen of gezondheidsproblemen kunnen gemakkelijker deelnemen aan de stemprocedure.
  • Tijdsbesparing: Het automatiseren van het stemproces vermindert de hoeveelheid handmatig werk dat nodig is om stemmen te verzamelen en te tellen. Er zijn minder kosten verbonden aan drukwerk, verzending en logistiek.
  • Milieuvriendelijk: Digitaal stemmen elimineert de noodzaak voor papieren stembiljetten, waardoor er minder afval wordt geproduceerd. Minder fysieke verzendingen en verplaatsingen voor het stemmen dragen bij aan een lagere CO2-uitstoot.
  • Verhoogde participatie: De laagdrempelige toegang kan leiden tot een hogere opkomst bij stemmingen, omdat werknemers sneller en gemakkelijker kunnen deelnemen. Een veilig online stemsysteem zorgt voor transparantie in het stemproces.
  • Directe resultaten: De uitkomst van de stemming is direct na de sluiting van de stemperiode beschikbaar, waardoor er snel beslissingen kunnen worden genomen en gecommuniceerd.
  • Anoniem en veilig stemmen: OnlineStemtool garandeert een anonieme en veilige stemprocedure, dat zorgt voor vertrouwen in de resultaten.

Deze voordelen maken digitaal stemmen een aantrekkelijke optie voor het vaststellen van cao's, waarbij het proces efficiënter, inclusiever en milieuvriendelijker wordt.

Probeer OnlineStemtool nu zelf gratis uit door middel van een gratis testaccount.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia