Open / sluit het menu
Online Stemtool

Full-Service

FULL-SERVICE DIENSTVERLENING

De investering voor het gebruik van OnlineStemtool bedraagt 440,- euro exclusief btw. Hierbij zijn inbegrepen:

  1. Setup van de stemronde en invoer van de vragen/stellingen met antwoorden
  2. 1.000 unieke stemcodes
  3. 3 (meer)keuzevragen/stellingen
  4. 30 minuten support (voor bijv. het doorvoeren van wijzigen, etc.)
  5. Een eigen klantportaal met:

- Realtime inzicht in de stemresultaten via het live Dashboard
- Je kunt zelf vragen & antwoorden toevoegen en bewerken
- Je kunt ook zelf de status van vragen wijzigen (in wacht / open / gesloten), wanneer vragen alleen in stemming mogen worden gebracht tijdens de vergadering/alv/verkiezing
- Je kunt zelf een rapportage van de stemresultaten downloaden (pdf).
 

AANVULLENDE OPTIES:

Optie 1.: Extra vragen mogelijk
Extra vragen kunnen worden toegevoegd tegen een tarief van 12 euro per vraag. 

Optie 2.: Wegingsfactor
Toevoegen van wegingsfactor voor een gewogen stemming: 188 euro Wil je meer dan 6 verschillende wegingsfactoren? Dat kan maar, neem dan even contact op voor de meerprijs.

Optie 3.: Extra support/Live begeleiding
Extra support/live begeleiding tijdens de vergadering/stemming. De extra kosten bedragen 62 euro per uur. Let op: vanaf 18:00 uur ‘s avonds en in het weekend geldt een opslag van 32 euro per uur. 

Optie 4.: Stemcodes laten versturen
Versturen van uitnodigingen tot stemmen aan stemgerechtigden per e-mail: 293 euro inclusief 1.000 te versturen e-mails. Bekijk hier een voorbeeldmail. Moeten er meer dan 1.000 e-mails verstuurd worden, dan komt daar 3,70 euro voor iedere 100 extra te versturen e-mails bij. Let op! We gaan er hierbij vanuit dat er per e-mailadres 1 stemcode verstuurd wordt. Zijn er emailadressen die meerdere stemcodes moeten ontvangen, dan kunnen we dit als meerwerk verzorgen. In verband met het verstrekken van de e-mailadressen wordt een verwerkingsovereenkomst opgesteld. We voldoen aan alle AVG-voorschriften. Lees hier de werkwijze voor het versturen van de mailing. Ook is het mogelijk om alle stemgerechtigden die na verloop van tijd hun stem nog niet hebben uitgebracht een reminder te sturen. Deze herinneringsmail kost 116 euro inclusief 1.000 te versturen e-mails. Moeten er meer dan 1.000 e-mails verstuurd worden, dan komt daar 3,70 euro voor iedere 100 extra te versturen e-mails bij.

Optie 5.: MeetingMasters
We hebben een partnership met MeetingMasters Online. Zij kunnen je helpen met het organiseren en goed laten verlopen van een online vergadering én kunnen tegelijkertijd de live begeleiding van OnlineStemtool (optie 3) verzorgen. Zo heb je 1 contactpersoon voor zowel de vergadering zelf, als voor de stemming. Wil je hier gebruik van maken neem contact met met MeetingMasters Online

Alle tarieven zijn transparant en altijd éénmalig per stemming/verkiezing. Er is geen sprake van een abonnement. Alle bedragen zijn exclusief btw.

Meer dan 1000 stemgerechtigden? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Heb je nog vragen over onze tarieven? Stuur even een e-mail naar info@onlinestemtool.be of bel direct +31 (0)85-06 54 618. 

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia