Open / sluit het menu
Online Stemtool

Algemene Vergaderingen in de Energietransitie

Ecopower.be heeft voor OnlineStemtool gekozen om de stemprocedure van de Algemene Vergadering hybride te laten plaatsvinden. Ecopower.be verenigt meer dan 67.000 burgers die samen groene, Belgische energie produceren. Eerlijke energie voor een gezond klimaat. Samen bespaarden ze in 2022 bijna 61.000 ton CO2! Alle coöperanten zijn samen eigenaar van alle Ecopower-installaties en alle 67.000 coöperanten zijn dus ook stemgerechtigd. Via het platform van OnlineStemtool konden alle coöperanten eenvoudig online hun stem uitbrengen voor aanvang én tijdens de Algemene Vergadering.

Over OnlineStemtool.be : Digitaal stemmen zonder abonnement

Meer en meer organisaties houden hybride vergaderingen waarbij ook gestemd kan worden. Stemgerechtigden hebben daarbij de mogelijkheid om naar de locatie van de vergadering toe te komen. Echter, ze kunnen de vergadering ook online volgen en digitaal hun stem uitbrengen. We zien dat de totale opkomst daarmee vaak verhoogd wordt. Veel van onze opdrachtgevers zien het als een goede ontwikkeling als meer mensen bij besluitvorming betrokken zijn.

Uiteraard kun je de mensen die aan een "fysieke vergadering" deelnemen ook online laten stemmen. Op die manier komen de resultaten van zowel de deelnemers die bij de vergadering aanwezig zijn, als van degenen die vanaf hun eigen locatie de vergadering volgen en stemmen, bij elkaar in 1 overzicht. Realtime!

OnlineStemtool is de ideale tool voor kleine én grote Verenigingen, Coöperaties, Algemene Leden Vergaderingen, Ledenraden, VVE's, Ondernemingsraden, Politieke Partijen, Medezeggenschapsraden en Burgerparticipaties.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia