Open / sluit het menu
Online Stemtool

Algemene ledenvergaderingen bij sportverenigingen

Ook sportverenigingen moeten jaarlijks een ALV houden waarbij er ook stemmingen plaatsvinden. Zo moet er gestemd worden over nieuwe besluiten, begrotingen en over nieuwe bestuursleden.

Zo heeft bijvoorbeeld de vereniging AFC Ajax voor OnlineStemtool gekozen om de stemprocedure van de Algemene Ledenvergadering online te laten plaatsvinden. De vergadering wordt 4 keer per jaar gehouden.

Ook FSV De Feijenoorder heeft voor OnlineStemtool gekozen om de stemprocedure van de Algemene Ledenvergadering online te laten plaatsvinden. FSV De Feijenoorder is de grootste onafhankelijke supportersvereniging van Nederland. De Feijenoorder verbindt Feyenoordsupporters met elkaar en met de club.

Meer en meer organisaties houden hun ALV als hybride vergadering. Stemgerechtigden hebben daarbij de mogelijkheid om naar de locatie van de vergadering toe te komen. Echter, ze kunnen ook digitaal hun stem uitbrengen. We zien dat de totale opkomst daarmee vaak verhoogd wordt. Veel van onze opdrachtgevers zien het als een goede ontwikkeling als meer mensen bij de besluitvorming betrokken zijn.

Over OnlineStemtool.be : Digitaal stemmen zonder abonnement

Anoniem, eenvoudig, veilig en klimaatneutraal online stemmen voor besluitvorming, stemrondes, verkiezingen, ledenraadplegingen, peilingen en enquêtes. Uitsluitend stemgerechtigden kunnen een stem uitbrengen, gegarandeerd! Met meer dan 12,5 jaar ervaring weet je zeker dat jouw stemming rechtsgeldig, veilig en soepel verloopt! Gebruikers hebben OnlineStemtool.be beoordeeld met een 8,6.

De ideale tool voor kleine én grote Verenigingen, Coöperaties, Algemene Leden Vergaderingen, Ledenraden, VVE's, Ondernemingsraden, Politieke Partijen, Medezeggenschapsraden en Burgerparticipaties.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia