Open / sluit het menu
Online Stemtool

Clinic met wereldkampioen en kanshebber op de Olympische Spelen; Joel de Jong

Met Vote Company hebben we de missie om uitblinkers een podium te bieden. Dat doen we dagelijks door het faciliteren van publieksverkiezingen. OnlineStemtool is onderdeel van Vote Company en daar mee bieden we juist besloten stemrondes (met unieke codes) voor leden-organisaties. 

Met Vote Company en OnlineStemtool bouwen we ook mee aan een groter podium voor paralympisch atleet en Wereldkampioen Joël de Jong. Dit keer eens niet door het organiseren van een verkiezing maar door hem te sponsoren. Door een bijdrage wordt onder meer een website voor hem gerealiseerd. Daarmee willen we zijn zichtbaarheid en bereik vergroten en hopen we dat meer partners aanhaken zodat hij optimaal zijn sport kan beoefenen en uiteindelijk een rolmodel voor anderen kan zijn. Adidas ondersteunt hem bijvoorbeeld ook sinds kort. En ook een grote onderneming gaat deze zomer een grote campagne met hem doen richting de Paralympische Spelen in Parijs. Kijk, dat gaat de goede kant op!

Joël is in december tijdens het NOC*NSF Sportgala uitgeroepen tot Parasportman van het jaar in Nederland. Toch weer een link met een mooie verkiezing. Dat maakt de cirkel helemaal rond. 

Donderdag 27 juni 2024 organiseren we een clinic voor onze klanten samen met Joel. 

Hij zal daar iets over zijn route richting de Olympische Spelen van Parijs vertellen, maar jullie vooral enthousiasmeren om ter plekke mee te doen bij bijvoorbeeld het ver springen! Uiteraard met tips en tricks!

Locatie; Vughtse Sportclub Prins Hendrik (in Vught). 

Heb je interesse om mee te doen? Meld je dan bij Wilfred Romijn via wilfred @ votecompany.nl 

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia