Open / sluit het menu
Online Stemtool

Digitaal stemmen bij de brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten

Tijdens een speciale Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten (ANBOS) was het voor alle leden die fysiek en digitaal aanwezig waren weer mogelijk om online te stemmen met OnlineStemtool.

Uiteraard kun je de mensen die aan een fysieke vergadering deelnemen ook online laten stemmen. Bij OnlineStemtool is het mogelijk om de vragen één voor één in stemming te brengen tijdens de vergadering zoals de ANBOS doet tijdens hun ALV. Op die manier komen de resultaten van zowel de deelnemers die bij de vergadering aanwezig zijn, als van degenen die vanaf hun eigen locatie de vergadering volgen en stemmen, bij elkaar in 1 overzicht. Realtime!

Over OnlineStemtool.be : Digitaal stemmen zonder abonnement

Anoniem, eenvoudig, veilig en klimaatneutraal online stemmen voor besluitvorming, stemrondes, verkiezingen, ledenraadplegingen, peilingen en enquêtes. Uitsluitend stemgerechtigden kunnen een stem uitbrengen, gegarandeerd! Met meer dan 12,5 jaar ervaring weet je zeker dat jouw stemming rechtsgeldig, veilig en soepel verloopt! Gebruikers hebben OnlineStemtool beoordeeld met een 8,6.

De ideale tool voor kleine én grote Verenigingen, Coöperaties, Algemene Vergaderingen, Ledenraden, VVE's, Ondernemingsraden, Politieke Partijen, Medezeggenschapsraden en Burgerparticipaties.

Probeer het nu direct zelf uit door middel van een gratis testaccount. Met een gratis testaccount kan men 1 stemming organiseren met 5 testcodes en 5 stemcodes.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia