Open / sluit het menu
Online Stemtool

Online stemmen voor de Medezeggenschapsraad (MR)

Het Almende College heeft voor OnlineStemtool.be gekozen om digitaal verkiezingen voor de Medezeggenschapsraad (MR) te organiseren. De stemming bestond uit één vraag waarbij stemgerechtigden online hun voorkeur voor twee kandidaten konden aangeven. Ook was de mogelijkheid aanwezig om twee blanco stemmen uit te brengen. Er is massaal gestemd onder de stemgerechtigden van het Almende College.

OnlineStemtool.be heeft de unieke stemcodes verstuurd zodat stemgerechtigden anoniem en online hun stem konden uitbrengen.

De stemming stond zes dagen open en na afloop van de stemming kon het rapport met de uitslag eenvoudig worden gedownload door de organisatie vanuit het klantaccount.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia