Open / sluit het menu
Online Stemtool

Digitaal stemmen sportverenigingen

Ook sportverenigingen moeten jaarlijks een ALV houden waarbij er ook stemmingen plaatsvinden. Zo moet er gestemd worden over nieuwe besluiten, begrotingen en over nieuwe bestuursleden.

Zo heeft bijvoorbeeld de vereniging AFC Ajax voor OnlineStemtool gekozen om de stemprocedure van de Algemene Ledenvergadering online te laten plaatsvinden. De vergadering wordt 4 keer per jaar gehouden.

Ook FSV De Feijenoorder heeft voor OnlineStemtool gekozen om de stemprocedure van de Algemene Ledenvergadering online te laten plaatsvinden. FSV De Feijenoorder is de grootste onafhankelijke supportersvereniging van Nederland. De Feijenoorder verbindt Feyenoordsupporters met elkaar en met de club.

Meer en meer organisaties houden hun AV als hybride vergadering. Stemgerechtigden hebben daarbij de mogelijkheid om naar de locatie van de vergadering toe te komen. Echter, ze kunnen de vergadering ook digitaal volgen en online hun stem uitbrengen. We zien dat de totale opkomst daarmee vaak verhoogd wordt. Veel van onze opdrachtgevers zien het als een goede ontwikkeling als meer mensen bij besluitvorming betrokken zijn.

Uiteraard kun je de mensen die aan een “fysieke vergadering” deelnemen ook online laten stemmen. Bij OnlineStemtool is het mogelijk om de vragen één voor één in stemming te brengen tijdens de vergadering. Op die manier komen de resultaten van zowel de deelnemers die bij de vergadering aanwezig zijn, als van degenen die vanaf hun eigen locatie de vergadering volgen en stemmen, bij elkaar in 1 overzicht. Realtime!

Naast de bovenstaande mogelijkheid is het bij OnlineStemtool ook mogelijk om de stemperiode voor aanvang van de vergadering online open te zetten. Op deze manier kan uw organisatie alle leden de mogelijkheid bieden om al voor aanvang van de vergadering anoniem en online hun stem uit te laten brengen. De stemresultaten zijn ondertussen voor de organisatie realtime inzichtelijk in het dashboard van het klantaccount. Met OnlineStemtool kunnen de stemresultaten direct na het sluiten van de vergadering worden gepresenteerd.

Over OnlineStemtool.be : Digitaal stemmen zonder abonnement

Anoniem, eenvoudig, veilig en klimaatneutraal online stemmen voor besluitvorming, stemrondes, verkiezingen, ledenraadplegingen, peilingen en enquêtes. Uitsluitend stemgerechtigden kunnen een stem uitbrengen, gegarandeerd! Met meer dan 12,5 jaar ervaring weet je zeker dat jouw stemming rechtsgeldig, veilig en soepel verloopt! Gebruikers hebben OnlineStemtool beoordeeld met een 8,6.

De ideale tool voor kleine én grote Verenigingen, Coöperaties, Algemene Vergaderingen, Ledenraden, VVE's, Ondernemingsraden, Politieke Partijen, Medezeggenschapsraden en Burgerparticipaties.

Bekijk de gratis demo via de homepage of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia