Open / sluit het menu
Online Stemtool

Online stemmen voor de ondernemingsraad in de kinderopvang

Mikz kinderopvang heeft voor OnlineStemtool gekozen om digitaal te stemmen voor de 5 beschikbare plekken in de ondernemingsraad. Alle 342 stemgerechtigden ontvingen per mail een unieke en persoonsgebonden stemcode. Er is massaal gebruik gemaakt van de mogelijkheid om anoniem te kunnen stemmen op de nieuwe leden voor de OR.

De ondernemingsraad (OR) komt op voor de belangen van het personeel in een onderneming of organisatie. De OR mag meedenken over bedrijfseconomische en sociale onderwerpen. De OR kan door advisering of instemming invloed hebben op de bedrijfsvoering. Zo kan deze raad een bijdrage leveren aan het goed functioneren van het bedrijf.

OnlineStemtool is de ideale tool om online verkiezingen voor de ondernemingsraad te organiseren. Alle stemgerechtigden ontvangen voor aanvang van de verkiezing een unieke stemcode waarmee ze digitaal en volledig anoniem hun stem kunnen uitbrengen op de kandidaat (of kandidaten) van hun keuze. Ook is het mogelijk om de motivatie en foto’s van de kandidaten te plaatsen.

Over OnlineStemtool.be : Online stemmen zonder abonnement

Veilig, eenvoudig en klimaatneutraal digitaal stemmen voor besluitvorming, stemrondes, verkiezingen, ledenraadplegingen, peilingen en enquêtes. Uitsluitend stemgerechtigden kunnen een stem uitbrengen, gegarandeerd! Met meer dan 12,5 jaar ervaring weet je zeker dat jouw stemming rechtsgeldig, veilig en soepel verloopt! Gebruikers hebben OnlineStemtool beoordeeld met een 8,6.

De ideale tool voor kleine én grote Verenigingen, Coöperaties, Algemene Leden Vergaderingen, Ledenraden, VVE's, Ondernemingsraden, Politieke Partijen, Medezeggenschapsraden en Burgerparticipaties.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNMTKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia