Open / sluit het menu
Online Stemtool

Digitaal stemmen bij de Branchevereniging van Bibliotheken

Openbare bibliotheken maken onze samenleving rijker. De Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) faciliteert haar leden hierbij. Dit doen ze door belangenbehartiging, vormgeven van goed werkgeverschap, en het organiseren van dialoog en kennisuitwisseling.

De Vereniging van Openbare Bibliotheken in Nederland maakt gebruik van OnlineStemtool om de leden de mogelijkheid te bieden om eenvoudig digitaal te stemmen tijdens de Algemene Ledenvergadering. Alle leden van de VOB ontvangen voor de vergadering een unieke stemcode en kunnen op de stemwebsite hun (gewogen) stem anoniem uitbrengen. Na het sluiten van de vergadering is het rapport met het stemresultaat direct online beschikbaar.

Over OnlineStemtool.be : Digitaal stemmen zonder abonnement

Anoniem, eenvoudig, veilig en klimaatneutraal online stemmen voor besluitvorming, stemrondes, verkiezingen, ledenraadplegingen, peilingen en enquêtes. Uitsluitend stemgerechtigden kunnen een stem uitbrengen, gegarandeerd! Met meer dan 12,5 jaar ervaring weet je zeker dat jouw stemming rechtsgeldig, veilig en soepel verloopt! Gebruikers hebben OnlineStemtool beoordeeld met een 8,6.

De ideale tool voor kleine én grote Verenigingen, Coöperaties, Algemene Vergaderingen, Ledenraden, VVE's, Ondernemingsraden, Politieke Partijen, Medezeggenschapsraden en Burgerparticipaties.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia