Open / sluit het menu
Online Stemtool

Meerdere vestigingen en digitaal stemmen voor de ondernemingsraad

De DB Keuken Groep heeft meerdere vestigingen in Nederland die 100% onderdeel zijn van DB Keukens. Voor de verkiezing van de ondernemingsraad maakt DB Keukens gebruik van OnlineStemtool. Op deze manier kunnen alle personeelsleden eenvoudig digitaal hun stem uitbrengen op de kandidaat van hun keuze op een moment dat het hun schikt.

OnlineStemtool is de ideale tool om online verkiezingen voor de ondernemingsraad te organiseren. Alle stemgerechtigden ontvangen voor aanvang van de verkiezing een unieke stemcode waarmee ze volledig anoniem hun stem kunnen uitbrengen op de kandidaat (of kandidaten) van hun keuze. Alle stemcodes kunnen eenmalig worden gebruikt, daarna worden ze geblokkeerd. Het is tevens mogelijk om de motivatie en foto’s van de kandidaten te plaatsen op de stemwebsite.

Over OnlineStemtool.be : Digitaal stemmen zonder abonnement

Anoniem, eenvoudig, veilig en klimaatneutraal online stemmen voor besluitvorming, stemrondes, verkiezingen, ledenraadplegingen, peilingen en enquêtes. Uitsluitend stemgerechtigden kunnen een stem uitbrengen, gegarandeerd! Met meer dan 12,5 jaar ervaring weet je zeker dat jouw stemming rechtsgeldig, veilig en soepel verloopt! Gebruikers hebben OnlineStemtool beoordeeld met een 8,6.

De ideale tool voor kleine én grote Verenigingen, Coöperaties, Algemene Vergaderingen, Ledenraden, VVE's, Ondernemingsraden, Politieke Partijen, Medezeggenschapsraden en Burgerparticipaties.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia