Open / sluit het menu
Online Stemtool

Stemtool voor Internationale organisaties

OnlineStemtool.be is ook de ideale tool om internationaal een online verkiezing of stemming voor bijvoorbeeld de Algemene Ledenvergadering te organiseren. Alle stemgerechtigden ontvangen voor aanvang van de stemming een unieke stemcode per e-mail waarmee ze online en volledig anoniem hun stem kunnen uitbrengen in de taal van uw keuze. Ook leveren wij de stemwebsite op in de taal van uw keuze.

Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld foto’s van kandidaten voor bestuursfuncties of ondernemingsraden te plaatsen.

Over OnlineStemtool.be : Digitaal stemmen zonder abonnement

Veilig, eenvoudig en klimaatneutraal digitaal stemmen voor besluitvorming, stemrondes, verkiezingen, ledenraadplegingen, peilingen en enquêtes. Uitsluitend stemgerechtigden kunnen een stem uitbrengen, gegarandeerd! Met meer dan 12,5 jaar ervaring weet je zeker dat jouw stemming rechtsgeldig, veilig en soepel verloopt! Gebruikers hebben OnlineStemtool.be beoordeeld met een 8,6.

De ideale tool voor kleine én grote Verenigingen, Coöperaties, Algemene Leden Vergaderingen, Ledenraden, VVE's, Ondernemingsraden, Politieke Partijen, Medezeggenschapsraden en Burgerparticipaties.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia