Open / sluit het menu
Online Stemtool

Digitaal Stemmen op nieuwe bestuurders voor de Coöperatie

De Coöperatie Examens MBO is in 2020 opgericht in Nederland om generieke digitale rekenexamens te ontwikkelen op basis van de nieuwe rekeneisen. Alle mbo-instellingen samen zijn oprichter en eigenaar van de coöperatie. Doel is te komen tot kwalitatief hoogstaande examens, die landelijk gelijkwaardig en vergelijkbaar zijn.

De Coöperatie Examens MBO heeft een bestuur op afstand, maar de betrokkenheid van de bestuurders is groot, omdat de bestuurders in het dagelijks leven directeur of bestuurder zijn in het mbo-veld. De directeur legt verantwoording af aan het bestuur van de coöperatie.

De zeggenschap over de coöperatie ligt bij de leden, de Algemene Leden Vergadering neemt strategische besluiten. Het lidmaatschap staat open voor alle roc’s, aoc’s en vakscholen. Elke instelling heeft één zetel in de ALV. De Coöperatie Examens MBO is gecertificeerd examenleverancier.

De Coöperatie Examens MBO maakt sinds 2021 gebruik van OnlineStemtool om hun leden eenvoudig digitaal in de gelegenheid te stellen om hun stem op afstand kenbaar te maken.  

Willen jullie wel eens ervaren of OnlineStemtool.be nou echt zo gebruiksvriendelijk is en goed werkt? Maak dan nu gebruik van de gratis demo.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia