Open / sluit het menu
Online Stemtool

Jouw OnlineStemtool

Om jouw stemming of verkiezing te kunnen realiseren willen we je vragen om onderstaande gegevens in te vullen. Dan gaan wij daarna direct aan de slag om de zorgen dat de stemwebsite wordt klaargezet. Heb je nog vragen bij het invullen van de gegevens, neem dan even contact met ons op. We helpen je graag!
 

Gegevens stemming/verkiezing

Wat is de naam van de stemming/verkiezing?
Wat voor stemming/verkiezing betreft het. Bijvoorbeeld: "OR-verkiezing 2021" of "ALV december 2020"


Aantal benodigde stemcodes?
Iedere stemgerechtigde ontvangt 1 stemcode. Stemcodes zijn alleen te gebruiken tijdens de stemperiode, niet ervoor of erna. De stemmen die worden uitgebracht met een stemcode tellen mee in de uitslag.

-+


Aantal benodigde testcodes?
Als de stemwebsite straks klaar staat wil je die kunnen testen. Hiervoor ontvang je een aantal testcodes. Deze zijn alleen te gebruiken in de periode voordat de stemming start. Stemmen die worden uitgebracht met een testcode tellen niet mee in de uitslag.

-+


Aantal vragen/stellingen?
Hoeveel vragen/stellingen moeten de stemgerechtigden beantwoorden. Als je het nog niet precies weet geef dan een indicatie. We kunnen later altijd nog extra vragen toevoegen of verwijderen.

-+


Gewogen stemming?
Telt iedere stem even zwaar, dan kan je hier een NEE invullen. Is er wel sprake van een gewogen stemming vul dan hier de aantallen in. Bijvoorbeeld: 30 stemcodes met wegingsfactor 1; 50 stemcodes met wegingsfactor 3; 15 stemcodes met wegingsfactor 8; etc. Weet je dit nog niet precies geef dan een indicatie en geef de exacte aantallen later per e-mail aan ons door.


Vanaf wanneer kan er gestemd worden?
Vul hier de datum en het tijdstip van de start van de stemperiode in. Vanaf dat moment kan er door stemgerechtigden gestemd worden. 

Start stemperiode
26 
Oktober 
2021 
22 
14 


Tot wanneer kan er gestemd worden?
Vul hier de datum en het tijdstip van het einde van de stemperiode in. Vanaf dat moment kan er niet meer gestemd worden. 

Einde stemperiode
26 
Oktober 
2021 
22 
14 


Is live ondersteuning gewenst?
We bieden de mogelijkheid om de stemming live te begeleiden, bijvoorbeeld om te zorgen dat vragen pas beantwoord kunnen worden nadat deze is besproken/toegelicht. Of om realitime nog extra vragen toe te voegen of te wijzigen.  

Uitslag downloaden via klantportal.
In je eigen klantportal kun je straks realtime de stemresultaten zien. Na afloop van de stemperiode kun je de rapportage met de uitslag downloaden.
 


Upload jouw logo
Bovenaan de stemwebsite kunnen we jouw logo tonen. Is dit niet nodig dan kan je dit overslaan. Het zorgt wel voor herkenbaarheid onder de stemgerechtigden als ze op de stemwebsite komen. Lees hier aan welke voorwaarden het logo moet voldoen.


Moeten wij de stemcodes aan stemgerechtigden versturen?
Geef hier aan of wij de stemcodes aan de stemgerechtigden moeten versturen of dat je dit zelf gaat doen. Indien wij dit voor je verzorgen doen we dat op basis van een verwerkersovereenkomst (zie het laatste aanvinkveld helemaal onderaan).

-- Maak een keuze -- 


Jouw contactgegevens


Gegevens voor facturatie


Voor akkoord


Nog iets toe te voegen?

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNMTKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia