Open / sluit het menu
Online Stemtool

Nieuw account

Wat goed dat je gebruik gaat maken van OnlineStemtool.nl door middel van een gratis test-account. Eenmalig hebben we je gegevens nodig om jouw account aan te kunnen maken. Je kunt na het invullen van je gegevens direct aan de slag met jouw eigen OnlineStemtool.nl account. Daarnaast hebben we een aantal gegevens nodig om je de factuur te kunnen sturen. Die factuur ontvang je pas als je na het testen besluit om er ook daadwerkelijk gebruik van te maken. Je zit dus nergens aan vast!

Wil je dat wij ook een mailing met de stemcodes voor jullie verzorgen of willen jullie ook live-begeleiding tijdens een stemronde? Stuur dan een mail naar info@onlinestemtool.nl met dat verzoek en vermeld daarbij de naam van de organisatie die je hierboven hebt opgegeven.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia