Open / sluit het menu
Online Stemtool

Online stemmen coöperaties

Heb je een coöperatie waarbij er gestemd moet worden? Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse ALV of voor een statutenwijziging. Middels onze tool kun je via een veilige en gebruiksvriendelijke manier online stemmen. 

Diverse coöperaties zijn je al voor geweest, zoals Energie Coöperatie Ecoburen, For Farmers Coöperatie of de Zeeuwse Huisartsen Coöpertie. 

Wat zijn de mogelijkheden voor een digitale stemming?
Met OnlineStemtool zijn er verschillende mogelijkheden voor een stemming, zoals:

  • Een wegingsfactor. Dit is van toepassing indien de ene stem zwaarder meetelt dan de andere. Denk bijvoorbeeld aan het aandeel van een persoon binnen de VVE.
  • Het versturen van de stemcodes naar de stemgerechtigden. Iedere stemgerechtigden kan via een persoonlijke stemcode waarmee hij of zij kan inloggen op de beveiligde stemwebsite en zijn of haar stem kan uitbrengen. In deze mail ontvangt de stemmer de link van de stemwebsite en de stemcode met daarbij de stappen hoe ze hun stem kunnen uitbrengen. 
  • Live ondersteuning tijdens de vergadering. Je kunt ervoor kiezen om ondersteuning te krijgen wanneer er gestemd wordt. Zoals het toevoegen van een extra vraag indien dit nodig is of antwoordt geven op vragen van stemgerechtigden over het online stemmen.
  • Het organiseren van de online vergadering. Meetings Masters helpt je met het organiseren en het goed laten verlopen van een online vergadering. Daarnaast bieden zij ook gelijk de ondersteuning voor het stemplatform van  OnlineStemtool. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact met met MeetingMasters Online

Bekijk hier de tarieven

Heb je vragen of ben je benieuwd welke opties er voor jouw online vergadering mogelijk zijn? Neem dan contact met ons op via info@onlinestemtool.nl of bel 085-0654618.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNMTKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia