Open / sluit het menu
Online Stemtool

Online Verkiezingen voor de Deelnemersraad

Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) is het waarborgfonds voor de sociale woningbouw in Nederland. WSW zorgt via borging voor gunstige financiering van woningcorporaties, tegen zo laag mogelijke kosten. WSW helpt daarmee corporaties bij het bouwen en onderhouden van sociale huurwoningen.

De Deelnemersraad van WSW is een vertegenwoordiging van de deelnemende corporaties. De leden van de Deelnemersraad worden via verkiezingen benoemd door de deelnemers.

WSW heeft voor OnlineStemtool gekozen om de Verkiezingen voor de Deelnemersraad volledig online plaats te laten vinden. Alle deelnemende corporaties ontvingen via OnlineStemtool ook de uitnodiging per mail om hun stem online uit te brengen door middel van een unieke stemcode. Stemmen via OnlineStemtool is tevens volledig anoniem voor alle deelnemers.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia