Open / sluit het menu
Online Stemtool

Een Onlinestemtool voor OR-verkiezing

Een ondernemingsraad bestaat uit werknemers van een bedrijf die namens het personeel spreken over het beleid van de onderneming. Als meerdere werknemers zich opgeven als bestuurslid voor deze raad, dan dient er volgens de wet een OR-verkiezing gehouden te worden. Iedere werknemers mag zijn of haar stem uitbrengen op één of meerdere kandidaten die zich voor de ondernemingsraad beschikbaar stellen.

Door een OnlineStemtool kan deze OR-verkiezing op een gebruiksvriendelijke en laagdrempelige manier gehouden worden. Iedere stemgerechtigden ontvangt een unieke stemcode en brengt een stem uit via de stemwebsite. In het klantportaal heb je direct inzicht in de stemresultaten en je ontvangt na de stemming een officiële eindrapportage. 

Lees hier de ervaringen van andere organisatie:

Heb je vragen of ben je benieuwd welke opties er voor jouw online vergadering mogelijk zijn? Neem dan contact met ons op via info@onlinestemtool.nl of bel 085-0654618.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNMTKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia